4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Zijn keramische houtlook tegels geschikt voor in de badkamer?

Hoe mooi een houten vloer in de badkamer ook mag zijn, het hout werkt, kraakt en kan scheuren en is bovenal slecht bestand tegen vocht. Om toch te genieten van een prachtige houten vloer zonder deze nadelen te ervaren, kiest u voor keramische tegels met een verbluffende houtimitatie.

Keramiek is waterbestendig, werkt niet en is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en elk houtmotief. De houten uitstraling is identiek aan die van eiken parket en past heel goed in een moderne badkamer. Ook zijn de keramische houtlook tegels in allerlei patronen te leggen: horizontaal, verticaal, Hongaarse punt en visgraat.

Hieronder vindt u de voordelen die keramische houtlook tegels zo geschikt maken voor in de badkamer. Scrol snel verder!

De voordelen van keramische houtlook tegels in de badkamer

Geschikt voor vloeren en wanden

Keramische houtlook tegels – ook wel bekend als keramisch parket – zijn ondanks de naam niet alleen geschikt om de vloer mee te betegelen, maar ook geschikt voor de wanden van uw badkamer. U kunt dus met één soort tegel de gehele badkamer afwerken en een prachtig geheel creëren.

Heel goed bestand tegen water

Een keramische vloer is dankzij zijn samenstelling enorm waterbestendig. De dichte poriën laten geen water, vuil of andere vloeistoffen door. Dit betekent dat de tegels ook heel makkelijk schoon te maken zijn.

Badkamer optisch groter maken

U kunt de houtlook tegels op een aantal manieren leggen. Welke legmethode het beste is voor in uw badkamer, hangt af van de afmetingen van de badkamer.
Past u een rechte, horizontale legwijze toe? Dan maakt u de badkamer optisch breder. Een verticale legwijze zorgt er op zijn beurt voor dat uw badkamer langer, maar ook smaller lijkt.

Goed te combineren met vloerverwarming

Wilt u graag vloerverwarming in de badkamer en dit combineren met een nieuwe vloer? Keramische houtlook tegels zijn heel geschikt als u vloerverwarming wenst. Ze hebben namelijk een goede warmtegeleiding en houden de warmte ook lang vast.

Doe inspiratie op via onze Pinterest pagina

Heeft u nog geen idee wat voor houtlook vloer u wilt in uw badkamer? Dan is het misschien wel leuk om eerst inspiratie op te doen op onze Pinterest pagina. Blader door de verschillende categorieën en pin de producten die perfect passen in het interieur van uw badkamer. Vervolgens kunt u het online assortiment bekijken of langskomen in onze showroom.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?