Atlas Concorde Trust Silver

Merk
Atlas Concorde
Serie
Trust
Afmetingen
60 x 120 cm 20 mm , 30 x 60 cm 20 mm , 20 x 60 cm , 40 x 60 cm , 30 x 60 cm , 45 x 90 cm , 22,5 x 90 cm , 15 x 15 cm , 60 x 60 cm , 30 x 30 cm , 45 x 90 cm 20 mm , 60 x 60 cm 20 mm
Extra
Mosaic, Stroken, Plinten
Kleuren
5
Bewerking
Naturale
Toepasbaarheid
Vloer & Wand
Atlas concorde is toch wel 1 van de mooiste en meest uitgebreide fabrieken die we kennen als het gaat om de beschikbare collecties. Deze fabriek weet keer op keer goed in te spelen op de grote vraag op de markt. De serie Trust gaat al een aantal jaar mee maar is nog steeds 1 van hun toppers als het gaat om de quartzite tegels. Quartzite is in het echt een natuursteen soort met een wat ruwere oppervlakte en diverse kleurschakeringen. Een gewaardeerde en veel gevraagde natuursteen soort maar normaal met 1 nadeel en dat is het onderhoud. Daar is bij de serie Trust van Atlas Concorde natuurlijk geen sprake van! Er zijn 3 grijsvarianten en 2 cremevarianten leverbaar in diverse formaten. En het leuke aan die diverse formaten is dat je daardoor een groot scala aan mogelijkheden heb als het gaat om combineren van die formaten oftewel de patroonvloeren. Bekijk even de folder door op downloaden op productfolder te klikken om alle mogelijkheden die deze serie bied te bekijken.

1 van de mooiste quartzite imitaties die Atlas Concorde ooit gemaakt heeft!

Bekijk even de folder door op downloaden op productfolder te klikken om alle mogelijkheden die deze serie bied te bekijken, en laat je inspireren door deze geweldige serie!

Bezoek onze showroom

Kom deze tegel bekijken in onze showroom in IJsselstein. Informeer eerst even via 030 – 6873487 naar de beschikbaarheid van deze tegel in onze showroom. Wellicht dat wij een sample voor u moeten bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Onze openingstijden
De zekerheden van De Vloerenman
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klanten geven ons een 8,8!
  • Vakkundige leggers in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt
  • Persoonlijke benadering
Vergelijkbare tegels