• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Castelvetro tegels trendsetting in houtlooktegels

Castelvetro

Castelvetro levert 1 van de mooiste houtlook tegels die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. De serie Aequa is prachtig vormgegeven en geeft een geweldig mooie uitstraling welke ook echt op een houtenvloer lijkt. Daarnaast produceert deze fabriek al sinds 1971 super mooie tegels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Van modern tot klassiek voor iedere toepassing heeft Castelvetro wel een passende vloertegel.

Zoek uw ideale tegel

Alle series
Alle Afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

De diversen series vloertegels van Castelvetro

Wij kunnen alle tegels van Castelvetro voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Castelvetro tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Castelvetro? Zoals een Italiaanse tegel of natuursteenlook tegel? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Castelvetro die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.castelvetro.it/

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bent u ook op zoek naar zo’n mooie nieuwe vloer?

Uiteraard helpen wij u graag alleen ervaren wij momenteel extreme drukte.

Hierdoor vragen wij u om toch nog steeds een afspraak in te boeken via onze agenda op de website.

Dit kan via deze link: https://www.vloerenmantegels.nl/showroom/

Zo bent u verzekerd van 100% exclusieve aandacht en ruim de tijd om u door onze collectie heen te lopen en u van een passend advies en een offerte te voorzien.

We helpen u graag verder!

 

WhatsApp chat