Cercom Genesis Loft Zinc

Merk
Cercom
Serie
Genesis Loft
Afmetingen
80 x 80 cm , 30 x 60 cm , 45 x 90 cm , 60 x 120 cm , 60 x 60 cm , 45 x 45 cm , 30 x 30 cm
Extra
Mosaic, Stroken, Plinten
Kleuren
5
Bewerking
Naturale, Lappato
Toepasbaarheid
Vloer & Wand
Genesis en Genesis Loft van Cercom is een absoluut eigentijds ontwerp. Deze vloer straalt minimalisme uit dus de 9 beschikbare kleuren die allemaal rondom de grijstinten zijn georiënteerd. Cercom heeft een prachtige fabriek die continu up to date is wat betreft de technieken. Omdat de vloeren minimalisme uitstralen is deze serie ook goed toepasbaar voor zowel de vloer als de wand. De leuke diversiteit in prints geven de vloer een indrukwekkend modern gevoel. Doordat deze serie in de categorie Genesis en Genesis Loft word geproduceerd in 9 kleuren zit er altijd wel een kleur tussen die bij jou smaak past.

Een eigentijds minimalistisch ontwerp van Cercom

Deze vloer is leverbaar in 9 geweldig mooie kleuren, maar liefst diverse formaten en 2 oppervlakte bewerkingen. Zowel mat als glans leverbaar. Daarnaast diverse mogelijkheden tot decoratie.  

Bezoek onze showroom

Kom deze tegel bekijken in onze showroom in IJsselstein. Informeer eerst even via 030 – 6873487 naar de beschikbaarheid van deze tegel in onze showroom. Wellicht dat wij een sample voor u moeten bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Onze openingstijden
De zekerheden van De Vloerenman
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klanten geven ons een 8,8!
  • Vakkundige leggers in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt
  • Persoonlijke benadering
Vergelijkbare tegels
tel Bel me terug