• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

XL tegels

XL tegels bij de Vloerenman

De XL tegels van de Vloerenman geven uw huis een ruimtelijk en luxe effect. De tegels zijn geschikt voor vloer en wand en plaatst u in alle ruimtes van uw huis. Deze extra grote tegels zijn erg populair en zorgen ervoor dat uw huis nog groter lijkt.

U bent van harte welkom om de extra grote tegels in het echt te komen bekijken in onze showroom. We helpen u graag met persoonlijk advies.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

  • Perfect voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam

XL tegels

XL tegels voor iedere woning

Voor ieder interieur hebben we bij de Vloerenman een gepaste tegel. Zoekt u een tegel die uniek is en uw huis een ruimtelijk effect geeft? Kies dan voor onze XL tegels. Deze tegels zijn ontzettend groot en zorgen ervoor dat er in uw vloer amper naden te zien zijn. Bekijk ons volledige aanbod om de tegel te vinden die perfect bij u huis past.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht
XL tegels

Formaat XL tegels

We spreken van XL tegels bij een formaat vanaf 100×100 cm. In ons assortiment bieden we meerdere XL-maten aan. Naast de 100×100 cm bieden we onder andere tegels aan van 120×120 cm.

Extra grote tegels combineren met vloerverwarming

Met deze XL tegels maakt u van uw huis een ruimtelijk thuis. Als u in uw huis vloerverwarming heeft, is dit prima te combineren met de XL tegel. De warmteoverdracht is 100%, dus u heeft nooit meer last van koude voeten. De tegels houden de warmte ook goed vast. Hierdoor hoeft u de verwarming minder hoog te zetten en bespaart u energie.

Showroom

Het kiezen van een vloertegel is een lastige taak. We raden u dan ook aan onze showroom te bezoeken in IJsselstein. Hier kunnen we u adviseren en u de vloertegels in het echt laten zien en voelen. Kom langs ontvang vrijblijvend advies van een van onze specialisten. Voor vragen kunt u ons tijdens de openingstijden bereiken.

Hiernaast ziet u de Betonlook tegel Ergon Trend Grey Concrete.

Sfeerafbeelding vloertegels

Voordelen XL tegels

Onze XL vloertegels staan bekend om hun robuuste en ruimtelijke uitstraling. De tegels bieden ook enorm veel voordelen. Zo zijn de vloertegels onderhoudsvrij en ze gaan veel langer mee dan bijvoorbeeld laminaat.

Verder krassen de tegels niet en hebben ze geen jaarlijkse behandeling nodig. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet van uw prachtige vloer.

Bovendien zijn de extra grote tegels goed te combineren met vloerverwarming. De overdracht van de warmte is zelfs 100%. Als u kiest voor het aanschaffen van XL tegels, dan heeft u een duurzame, onderhoudsvrije en supermooie vloer in huis.

Prijs extra grote tegels

Voor een prijsindicatie raden we u aan contact met ons op te nemen. Elk vloerproject is anders en we geven graag een passende prijs voor uw vloer. Daarom hebben we op onze website geen prijzen vermeld staan.

Contact

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 030-687 3487 of door ons te mailen. Als u liever ons aanbod in het echt bekijkt, bent u van harte welkom in onze showroom.

Showroom vloerenmantegels

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat