• Klanten geven ons een 8,8!
 • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
 • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Houtlook tegels woonkamer

Keramische houtlook tegels in de woonkamer

Wilt u in uw woonkamer een warme en knusse sfeer creëren, of juist licht en minimalistisch? Dat is allemaal mogelijk met de houtlook tegels van de Vloerenman. Met een ruime keuze uit verschillende soorten houtlook tegels zit er gegarandeerd een tegel tussen die volledig aan uw smaak voldoet. Met alle voordelen die bij deze tegels komen kijken krijgt u een mooie vloer waarbij ook is gedacht aan duurzaamheid.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

 • Kras- en stootbestendig
 • Onderhoudsvrij
 • Perfect te combineren met vloerverwarming

Houtlook tegels woonkamer

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
 • Toon meer...
Alle afmetingen
 • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Voordelen keramische tegels

Wat onderscheidt keramische houtlook tegels nou van een echte houtvloer? Houtlook tegels zijn  onderhoudsvrij en gaan lang mee. De tegels zijn krasvast en stootbestendig en hebben geen jaarlijkse behandeling nodig. Dit neemt de nodige stress en irritaties weg. De tegels zijn amper te onderscheiden van echt hout en creëren dezelfde sfeer. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met vloerverwarming. Kiest u voor houtlook tegels, dan haalt u dus een onderhoudsvrije, duurzame én bovenal mooie vloer in huis.

Prijs houtlook tegels

Ieder vloerproject is anders en als totaalaanbieder van vloerverwarming en vloertegels bieden we uitsluitend maatwerk aan. Aangezien elke woonkamer anders is en er geen vaste maten bekend zijn, staan er op onze website geen prijzen vermeld. Neem contact met ons op via 030-687 3487 of bezoek onze showroom.

Houtlook tegels voor iedere woonkamer

Van welke uitstraling u ook houdt, houtlook tegels passen bij ieder interieur. De houtlook tegel is verkrijgbaar in een klassieke of moderne uitstraling. Ook zijn er tegels in ons assortiment met een visgraat motief voor een robuuste uitstraling. Bij grote ruimtes wordt er vaak gekozen voor een groot formaat tegel met een rustige ondertoon. Dit creëert balans en een ruimtelijk gevoel.

Verschillende typen houtlook tegels

Bij de Vloerenman hebben we veel verschillende soorten houtlook tegels. Niet alleen op het gebied van kleur is er een ruime keuze, maar ook qua design. Zo kunt u kiezen tussen visgraat tegels of rechte planken. Om een robuust effect aan uw woonkamer te geven, is een visgraatmotief vaak de beste keuze. Voor een rustige uitstraling adviseren we doorgaans de rechte planken. De tegels zijn gemaakt van keramiek, waardoor ze onderhoudsvrij zijn en de vloer lang meegaat. Onze tegels zijn in allerlei verschillende maten, structuren en kleurscharkeringen verkrijgbaar.

De tegels op de afbeelding zijn de Rex Planches Choco.

Houtlook tegels woonkamer

Houtlook tegels combineren met vloerverwarming

Met onze houtlook tegels in de woonkamer geniet u van alle voordelen van een echte houten vloer, zonder de bijbehorende nadelen daarvan te ondervinden. Als u in uw huis beschikt over vloerverwarming, dan gaat dit prima in combinatie met een houtlook tegel. De warmteoverdracht van de tegels is 100%. Dit betekent dat u helemaal geen warmte verliest. Ook houden de tegels de warmte goed vast, waardoor u uw verwarming niet te hoog hoeft te zetten om uw huis te verwarmen en u nog steeds kunt genieten van warme voeten.

Showroom de Vloerenman

Wilt u graag weten hoe de tegels er in het echt uitzien en voelen? Kom dan gerust langs in onze showroom in IJsselstein, vlak bij Utrecht. Kom langs en laat u vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs.

Showroom vloertegels

Plaatsen van houtlook tegels

U kunt bij de vloerenman niet alleen terecht voor het laten plaatsen van vloerverwarming. We zijn ook uw verkoper en legger van onder andere houtlook tegels! Voor het plaatsen van uw vloer houden we onderstaand stappenplan aan.

 • Bezoek onze showroom om uw nieuwe vloer uit te kiezen.
 • Heeft u een keuze gemaakt? Dan stellen we een offerte voor u op.
 • Zodra u akkoord gaat, bestellen we de tegels bij onze fabrikanten in Spanje en Italië.
 • Op de afgesproken datum komen we bij u langs om de tegels te leggen. Als u ook heeft gekozen voor vloerverwarming, dan installeren we die eerst.
 • Is alles klaar? Dan sponzen we de vloer af en is hij klaar voor gebruik.

Alle formaten

Onze houtlook tegels voor in de woonkamer zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende afmetingen.

Weet u niet goed welk formaat geschikt is voor uw woonkamer? Neem contact met ons op en we kijken samen naar wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

Heeft u vragen over de houtlook tegels? Neem dan gerust contact met ons op via 030-687 3487 of info@vloerenman.nl.

Houtlook tegels

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat