• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Houtlook tegels badkamer

Stoere badkamertegels met houtlook

Met onze houtlook badkamertegel zorgt u voor een geheel andere look, waardoor u een unieke badkamer creëert. De houtlook tegel straalt warmte en gezelligheid, maar ook een strak effect uit. Omdat er geen vuil in de vloer en wanden trekt en ze onderhoudsvrij zijn, zijn onze houtlooktegels zeer geschikt voor in de badkamer. Ook met vloerverwarming zijn houtlook tegels heel goed te combineren.

Om de houtlook tegels in het echt te kunnen zien en voelen, bent u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

  • Geschikt voor de badkamer
  • Onderhoudsvrij
  • Voor vloeren én wanden

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Houtlook tegels badkamer

Mooie houtlook tegels in de badkamer

De sfeer van een houten vloer terug laten komen in uw badkamer? Dat kan bij de Vloerenman. We bieden onderhoudsvrije houtlook badkamertegels aan die zowel op de wanden als op de vloer gelegd kunnen worden. De houtlook tegels zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Houtlook tegels badkamer

Onderhoud houtlook tegels

De houtlook tegels van de Vloerenman zijn onderhoudsvrij, zelfs als u ze in uw badkamer laat plaatsen. Doordat de tegels van keramiek zijn gemaakt, zitten er geen diepe groeven in zoals bij echt hout en zijn ze gemakkelijk af te nemen met een dweil of handdoek.

Showroom van de Vloerenman

In IJsselstein is onze showroom te vinden waar u kennis kunt maken met de houtlook tegel. Hier adviseren we u graag over welke tegels het beste zijn voor uw badkamer en welke houtlook tegel het beste bij u past.

Showroom vloertegels

Voordelen van houtlook tegels badkamer

Een badkamervloer met houtlook brengt veel voordelen met zich mee. De houtlooktegels zijn kras- en stootbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Ook is het behandelen van een houtvloer verleden tijd, want dit is niet nodig met houtlook tegels. Met een houtlook tegelvloer bespaart u een hoop tijd met schoonmaken en onderhouden.

Verder zien de tegels er hetzelfde uit als een echte houten vloer. Doordat vrijwel alle tegels zijn gekalibreerd, kan de vloer gelegd worden met kleine voegen. Dit zorgt voor een echt houteffect. Ook zijn de tegels perfect te combineren met vloerverwarming, dus met een houtlook badkamervloer hoeft u nooit meer last van koude voeten te hebben.

Afmetingen

Onze houtlook tegels voor in de badkamer zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende afmetingen.

Prijs van houtlook tegels in de badkamer

Aangezien elke vloer anders is, bieden we op de website geen vaste prijzen aan. Neem voor een indicatie van de prijs contact met ons op of bezoek onze showroom om een offerte op te laten stellen.

Contact

Heeft u vragen over ons assortiment houtlook badkamertegels? Neem dan gerust contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk onze showroom te bezoeken.

Showroom vloerenmantegels

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat