• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Betonlook tegels 90×90 cm

Keramische tegels van 90×90 cm met betonlook

Geniet van de tijdloze uitstraling van beton met de voordelen van keramiek met onze betonlook tegels 90×90 cm. De betonlook is goed te combineren met veel soorten interieur en past daarom ook perfect in uw woning. Omdat de tegels gemaakt zijn van keramiek, profiteert u van alle bijbehorende goede eigenschappen. Zo zijn ze onderhoudsvrij en krasbestendig. Verder zijn onze vloeren perfect te combineren met vloerverwarming.

Om het beste beeld te krijgen van uw nieuwe vloer, bezoekt u onze showroom. U bent hier van harte welkom om alle tegels te bekijken en om vragen te stellen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzame tegels
  • Perfect voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvrij en krasbestendig

De voordelen van een keramische vloertegel met betonlook van 90×90 cm

Onze betonlook tegels van 90×90 hebben diverse voordelen. Een daarvan is dat de tegels gemaakt zijn van keramiek. Dit zorgt ervoor dat de tegels onderhoudsvrij en krasbestendig zijn en perfect te combineren zijn met vloerverwarming. Daarnaast brengt het formaat een ander voordeel met zich mee: de tegels laten een ruimte groter lijken dan hij daadwerkelijk is.

Bijpassende betonlook tegels 90×90 cm voor iedere smaak

Hieronder ziet u een paar van onze betonlook tegels. Voor iedereen bieden we wel een bijpassende vloer.

Licht en strak

Met onze lichte betonlooktegels 90×90 van Blustyle maakt u van bijvoorbeeld een badkamer een prachtige ruimte. Plaats ze op de muur en maak er een samenhangend geheel van. Op de foto hiernaast ziet u onze Blustyle Yosemite Lake tegels.

Urban

Houdt u van een urban uitstraling in uw woning? Hiernaast ziet u hoe de Blustyle Urban Manhattan tegels gebruikt zijn om de ruimte extra sfeer te geven. Wilt u over een paar jaar een andere stijl in de ruimte? Geen probleem. Onze betonlook tegels 90×90 zijn tijdloos en zien er mooi uit met elk interieur.

Een prachtig huis verdient een prachtige vloer

Omdat we iedereen een prachtige vloer willen bieden, zorgen we ervoor dat er voor iedereen iets bij zit. Is de afmeting 90×90 cm niet iets voor u? Bekijk dan eens onze andere afmetingen, zoals betonlooktegels 75×75 cm of 80×80 cm. Is het de betonlook waar u niet helemaal zeker over bent? We bieden ook andere soorten looks aan:

Liever grotere of kleinere tegels?

We bieden bij de Vloerenman ook betonlook tegels aan in grotere of kleinere afmetingen dan 90×90 cm. U vindt bij ons onder andere de onderstaande afmetingen:

Prijs van betonlook tegels van 90×90 cm

Elke vloer die we leggen is anders en daarom bieden we geen standaardprijs voor onze tegels. Wilt u weten hoeveel uw nieuwe vloer gaat kosten? Kom dan gerust langs in onze showroom in IJsselstein. We bespreken uw wensen en stellen een offerte op. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bewonder onze tegels in het echt

Wilt u graag weten hoe onze betonlook tegels 90×90 cm er in het echt uitzien? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u ook terecht voor advies.

Heeft u alleen een paar vragen? Neem eenvoudig contact met ons op via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. We voorzien u geheel vrijblijvend van professioneel advies. Neem uw tekening mee, zodat we de oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rondlopen en u laten verbazen door het assortiment betonlook tegels dat we u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn, maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat