• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Betonlook tegels 60x60 cm

Prachtige keramische tegels met betonlook 60×60

Creëer een prachtige, robuuste en strakke uitstraling met onze betonlook tegels 60×60 cm. De tegels zijn gemaakt van keramiek, zijn geheel onderhoudsvrij én perfect voor vloerverwarming.

Bij de Vloerenman zorgen we ervoor dat u uw droomvloer krijgt. We regelen de levering en het leggen en u laat zelfs vloerverwarming door ons installeren. Bezoek onze showroom om onze betonlook tegels in het echt te bewonderen.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Perfect voor vloerverwarming
  • Duurzaam
  • Hoge kwaliteit

De voordelen van keramische betonlook tegels 60×60 cm

Geef een ruimte een hele nieuw uitstraling met onze betonlook tegels 60×60 cm. De tegels hebben een middelgroot formaat, wat momenteel erg populair is. Ze hebben niet alleen weinig voegen nodig, ze laten een ruimte ook groter lijken. Daarnaast zijn de keramische betonlook tegels onderhoudsvrij en kras- en stootbestendig.

De betonlook tegels 60×60 cm bij u thuis

In de badkamer

Leg onze lichte betonlooktegels in uw badkamer en maak uw badkamer echt af door lichte keramische tegels op de wand te plaatsen. Op de foto hiernaast ziet u een vloer met de Provenza Dust Mud.

In de woonkamer

Door de donkere Marazzi betonlook tegels 60×60 cm in uw woonkamer te leggen, zorgt u voor een mooie, strakke uitstraling. Hiernaast ziet u de Marazzi Memento Mercury.

De service van de Vloerenman

Bij ons koopt u niet alleen uw nieuwe betonlook tegels 60×60, u koopt een nieuwe droomvloer. In onze showroom bewondert u alle tegels in het echt. Hier kijken we ook graag met u mee naar de mogelijkheden. Zodra u een keuze heeft gemaakt, bestelt u de tegels en spreken we een datum af voor het leggen. Wilt u vloerverwarming? Deze installeren we dan ook bij u thuis. Op de dag van het leggen gaan we aan de gang met uw vloer. Na afloop van het leggen, sponzen we de vloer netjes af. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw vloer gelijk gereed is voor gebruik.

De prijs van onze betonlook tegels 60×60 cm

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze betonlook tegels 60×60 cm? Kom dan langs in onze showroom in IJsselstein. Hier bespreken we de mogelijkheden en maken we een prijsopgave van de kosten. Eventuele extra service wordt hier ook bij berekend.

Andere afmetingen dan 60×60 cm

Heeft u interesse in onze betonlook tegels, maar bent u op zoek naar een ander formaat dan 60×60 cm? Bekijk dan ook eens de onderstaande afmetingen.

Showroom in IJsselstein

Kom langs in onze showroom in IJsselstein om de tegels in het echt te bewonderen. We geven u hier ook graag advies op maat.

Voor vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. We voorzien u geheel vrijblijvend van professioneel advies. Neem uw tekening mee, zodat we de oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rondlopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat we u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn, maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat