Italgraniti Stone D Quarzite Multicolor

Merk
Italgraniti
Serie
Stone D
Afmetingen
10 x 60 cm , 20 x 60 cm , 30 x 60 cm , 45 x 90 cm , 15 x 90 cm , 60 x 60 cm , 45 x 45 cm , 30 x 30 cm
Extra
Mosaic, Stroken, Plinten
Kleuren
5
Bewerking
Naturale, Antislip
Toepasbaarheid
Vloer & Wand
Italgraniti is een prachtige fabriek waar kwalitiet hoog in het vaandel staat. Ze staan erom bekend dat ze prachtige natuursteen look tegels maken. De Stone D serie is daar een perfect voorbeeld in. Deze serie is een kwarts imitatie. Zelfs de kristallen die in het echte kwarts voorkomen zijn terug te vinden in deze serie. De prachtige diversiteit in kleuren en voelbare structuren zorgen er ook bij deze serie weer voor dat het niet van echt te onderscheiden is. Enkel de echte kenner zal wellicht het verschil zien. Wat ons betreft is ook deze serie weer tot in perfectie uitgewerkt.

Een prachtige kwarts imitatie van Italgraniti

Deze serie heeft ook weer een uitgebreid assortiment in formaten en kleuren. Daarnaast zijn er ook prachtige aanvullingen leverbaar zoals decor, mosaic, plinten en nog veel meer.

Bezoek onze showroom

Kom deze tegel bekijken in onze showroom in IJsselstein. Informeer eerst even via 030 – 6873487 naar de beschikbaarheid van deze tegel in onze showroom. Wellicht dat wij een sample voor u moeten bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Onze openingstijden
De zekerheden van De Vloerenman
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klanten geven ons een 8,8!
  • Vakkundige leggers in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt
  • Persoonlijke benadering
Vergelijkbare tegels