Rex Ardoise Ecru

Merk
Rex
Serie
Ardoise
Afmetingen
20 x 80 cm , 80 x 80 cm , 30 x 60 cm , 40 x 80 cm , 60 x 120 cm , 30 x 30 cm
Extra
Mosaic, Stroken, Plinten
Kleuren
6
Bewerking
Naturale, Matte
Toepasbaarheid
Vloer & Wand
Leisteen is naast Belgisch hardsteen enorm gewild. Leisteen is een natuursteen welke bestaat uit dunne laagjes op elkaar. Omdat die laagjes her en der kun af brokkelen geeft dit een mooie ruwe oppervlakte. Helaas kan echt leisteen door de jaren heen verder gaan slijten en kunnen er nog meer stukjes los raken. Niet ideaal en het word er meestal niet mooier op! Rex heeft de oplossing met de serie Ardoise! Een ongekend goede natuursteen look met een prachtige "gesleten" structuur. Grote voordeel.. Het zal nooit verder slijten en na 10 jaar.. 20 jaar.. nog steeds die prachtige leisteen imitatie zijn.

Leisteen is naast Belgisch hardsteen enorm gewild

Echt leisteen bestaat ook een groot scala aan kleuren vandaar dat ook de serie Ardoise leverbaar is in wel 6 prachtige kleuren. Daarnaast ook leverbaar in de meest verkochte maat 80x80!

Bezoek onze showroom

Kom deze tegel bekijken in onze showroom in IJsselstein. Informeer eerst even via 030 – 6873487 naar de beschikbaarheid van deze tegel in onze showroom. Wellicht dat wij een sample voor u moeten bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Onze openingstijden
De zekerheden van De Vloerenman
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klanten geven ons een 8,8!
  • Vakkundige leggers in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt
  • Persoonlijke benadering
Vergelijkbare tegels

WhatsApp chat