• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Herberia Tegels aandacht voor keramische evolutie

Herberia

Herberia heeft een duidelijk missie bij het ontwerpen van hun tegels en dat uw tevredenheid. Een mooie ambitie volgens ons natuurlijk ook want ook wij streven naar uw tevredenheid. En dat gaan we zeker behalen met de tegels van deze mooie fabriek. Kijk bij ons op de site wat wij in het assortiment hebben. Mocht de tegel die u zoekt er niet tussen staan dan geen paniek. Wij kunnen alle vloertegels en wandtegels leveren. Kijk vooral eens naar het aanbod houtlooktegels. Deze zijn zeer bijzonder ontworpen en geven een eigentijds karakter voor welke toepassing deze ook worden gebruikt. Voor welke Herberia tegel u ook kiest u bent gegarandeerd van top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zoek uw ideale tegel

Alle series
Alle Afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bent u ook op zoek naar zo’n mooie nieuwe vloer?

Uiteraard helpen wij u graag alleen ervaren wij momenteel extreme drukte.

Hierdoor vragen wij u om toch nog steeds een afspraak in te boeken via onze agenda op de website.

Dit kan via deze link: https://www.vloerenmantegels.nl/showroom/

Zo bent u verzekerd van 100% exclusieve aandacht en ruim de tijd om u door onze collectie heen te lopen en u van een passend advies en een offerte te voorzien.

We helpen u graag verder!

 

WhatsApp chat