• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Cercom tegels diversiteit en innovatie in keramiek

Cercom

Het merk Cercom is opgericht in 1975 en in 2005 toegevoegd aan de Serenissima Cir Groep. Deze groep is sinds 2016 omgevormd tot een groot collectief van een aantal fabrieken onder de noemer Gruppo Romani. De focus van deze fabriek ligt op het aanbieden van hoogwaardige keramische oplossing voor elke gewenste toepassing. Het aanbod loopt uiteen van groot formaat wandtegels tot XXL formaat vloertegels. De grootste herkenning voor ons is de moderne en eigentijdse uitstraling die het uitgebreide assortiment van deze fabriek heeft. Vrijwel elke tegel heeft een zeer bijzondere uitstraling. Met Cercom tegels haalt u een uniek product in huis wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Zoek uw ideale tegel

Alle series
  • Toon meer...
Alle Afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bent u ook op zoek naar zo’n mooie nieuwe vloer?

Uiteraard helpen wij u graag alleen ervaren wij momenteel extreme drukte.

Hierdoor vragen wij u om toch nog steeds een afspraak in te boeken via onze agenda op de website.

Dit kan via deze link: https://www.vloerenmantegels.nl/showroom/

Zo bent u verzekerd van 100% exclusieve aandacht en ruim de tijd om u door onze collectie heen te lopen en u van een passend advies en een offerte te voorzien.

We helpen u graag verder!

 

WhatsApp chat