4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Keramisch houtlook parket: 2 werelden in 1 product

Houdt u van een prachtige houten vloer, maar helemaal niet van de nadelen die dit soort vloeren met zich meebrengen? Gelukkig is er een oplossing die steeds populairder wordt: de keramische houtlook vloer. Door te kiezen voor keramische tegels met een verbluffende houtimitatie en een voelbare houtstructuur, geniet u van vele voordelen zonder de nadelen van houten parket erbij te krijgen.

In detail weten waarom keramische houtlook tegels zo goed zijn en waarom u ze in veel huishoudens ziet? Lees dan snel verder!

Een niet van echt te onderscheiden houtlook

Misschien wel het belangrijkste voordeel van keramisch parket is dat het niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Dankzij de ontwikkelingen in de afgelopen jaren is een keramische vloertegel het beste alternatief om een warme sfeer in huis te creëren. En deze vloeren zijn verkrijgbaar in enorm vele kleuren en motieven, nog meer dan echt eiken parket.

Een niet van echt te onderscheiden houtlook

Heel makkelijk schoon te houden

Keramische houtlook tegels zijn hygiënisch en heel eenvoudig schoon te maken. Het fijne aan dit type vloer is dat hij niet geïmpregneerd hoeft te worden, zoals dat bij natuursteen wel moet gebeuren. En dankzij de beschermende toplaag zijn de tegels zeer krasbestendig en slijtvast. Zo ziet uw vloer er na jarenlang intensief gebruik nog steeds als nieuw uit.

Heel makkelijk schoon te houden

Werkt niet, kraakt niet en scheurt niet

Houten vloeren staan bekend om hun werking, zowel in de zomer als winter. Daarnaast kraken de vloerdelen en hebben ze de kans om te scheuren. Om geen van deze nadelen in huis te halen, raden we u bij de Vloerenman aan om te kiezen voor keramische houtlook tegels. Ze werken niet, kraken niet en scheuren niet. Ideaal toch?

Werkt niet, kraakt niet en scheurt niet

Warmtegeleidend en -vasthoudend (ideaal voor vloerverwarming)

Keramiek is een uitstekende warmtegeleider, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Ook houden keramische tegels warmte voor lange tijd vast. Ideaal dus als u vloerverwarming onder uw nieuwe vloer aanlegt.

Warmtegeleidend en -vasthoudend (ideaal voor vloerverwarming)

Tips voor het vinden van de perfecte keramische houtlook tegels

U weet nu precies hoe keramisch parket met een verbluffende houtlook het beste van 2 werelden combineert in 1 product. Zoekt u nieuwe tegels om een vloer aan te leggen, dan vindt u hieronder een aantal tips om de perfecte keramische houtlook tegels te vinden:

Tip 1: laat u inspireren op onze Pinterest-pagina.

Tip 2: vergelijk de kleuren in ons online aanbod.

Tip 3: kom langs in onze showroom en bezichtig alle verschillende soorten.

Tip 4: vraag om persoonlijk advies als u in de showroom bent of bel 030 687 3487.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?