Ergon Tr3nd White Wood

Merk
Ergon
Serie
Trend
Afmetingen
26 , 5 x 180 cm , 20 x 120 cm , 20 x 180 cm
Extra
Mosaic, Decortegels, Stroken, Stroken 3D, Plinten
Kleuren
8
Bewerking
Naturale
Toepasbaarheid
Vloer & Wand
Als Vloerenman zijnde heb je natuurlijk ook een top 10 wat betreft fabrieken die er altijd weer met kop en schouder bovenuit steken. Die de rest altijd net dat stapje voor zijn op het gebied van trends. De Emil Group waar o.a Ergon en Provenza onder vallen is er daar zeker 1 van. En dat bewijzen ze maar weer is met hun nieuwe serie Trend. Stel je kunt niet kiezen houtlook of toch betonlook? Of je wil 2 stijlen creëren in je woning maar het moet wel een eenheid zijn? Denk bijvoorbeeld aan een woonkeuken waar je een andere stijl wilt dan in je woonkamer! Op dat probleem heeft Ergon het antwoord met de Trend. En hoe! 1 serie met 2 stijlen.. Houtlook en Betonlook in exact dezelfde kleuren. En nee niet zomaar 2 of 3 kleuren! Maar liefst 8 prachtige kleuren. Diverse grijstinten, wit tinten en creme tinten. Maar allemaal zachte kleuren die zorgen stuk voor stuk voor een rustige moderne uitstraling toepasbaar in ELK interieur.

2 stijlen in 1 vloeiende kleur, uniek slim en vooral prachtig!

Stel je voor.. Jou prachtige keuken op een beton look wat een stoere moderne tijdloze uitstraling geeft en vanuit de keuken de woonkamer in ga je verder op een houtlook in dezelfde kleur maar wat een warme gezellige knusse uitstraling creëert! En naast deze talloze mogelijk combinaties zijn ook de leverbare formaten niet mis! De beton look van de Ergon Trend is leverbaar in o.a 90x90 en 120x120 en de houtlook tegel in 120cm of 180 cm lang. Wij zijn blij deze serie te mogen leveren en dat natuurlijk tegen een scherp tarief.

Bezoek onze showroom

Kom deze tegel bekijken in onze showroom in IJsselstein. Informeer eerst even via 030 – 6873487 naar de beschikbaarheid van deze tegel in onze showroom. Wellicht dat wij een sample voor u moeten bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Onze openingstijden
De zekerheden van De Vloerenman
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klanten geven ons een 8,8!
  • Vakkundige leggers in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt
  • Persoonlijke benadering
Vergelijkbare tegels
tel Bel me terug