Provenza Re-use Concrete Calce White

Merk
Provenza
Serie
Re-Use
Afmetingen
30 x 60 cm , 45 x 90 cm , 60 x 120 cm , 60 x 60 cm
Extra
Mosaic, Plinten
Kleuren
3
Bewerking
Naturale, Lappato
Toepasbaarheid
Vloer & Wand
Re-use is een serie welke is ingedeeld in 2 categorieën. Beton en Marmer. Een combinatie waar je zelf niet zo snel aan zal denken. Maar ga je dit combineren heb je werkelijk waar een prachtige combinatie te pakken. Denk aan een marmer look uit de Re-Use serie op je vloer en 1 wand betegeld met de beton look. Uniek, Stoer & Stijlvol. Vind je de serie prachtig maar hou je niet van marmer of beton? Geen probleem! Ze zijn natuurlijk apart van elkaar te leveren. Laat je inspireren op hun website voor prachtige ideeën. Of klik simpelweg op de knop product folder downloaden.

Een combinatie van beton en marmer

Ze hebben een keuze uit 3 kleuren in de beton variant en 3 kleuren in de marmer variant. Een leuk extraatje is dat zowel de marmer als de beton ook in de lappato bewerking te verkrijgen is. Lappato betekent eigenlijk half glans. De lage gedeeltes in de structuur zijn mat en rest glans.

Bezoek onze showroom

Kom deze tegel bekijken in onze showroom in IJsselstein. Informeer eerst even via 030 – 6873487 naar de beschikbaarheid van deze tegel in onze showroom. Wellicht dat wij een sample voor u moeten bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Onze openingstijden
De zekerheden van De Vloerenman
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klanten geven ons een 8,8!
  • Vakkundige leggers in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt
  • Persoonlijke benadering
Vergelijkbare tegels
tel Bel me terug