Provenza Dust Black

Afmetingen
80 x 80 cm , 30 x 60 cm , 40 x 80 cm , 60 x 60 cm , 30 x 30 cm
Extra
Decortegels, Mosaic, Stroken, Plinten
Kleuren
5
Bewerking
Naturale, Lappato
Toepasbaarheid
Vloer & Wand
Provenza is in ons optiek absoluut een vooruitstrevende fabriek. Zijn altijd goed op de hoogte van de nieuwste trend en spelen heel goed in op het vraag en aanbod van de mensheid wereldwijd. Ook dat laten ze weer zien met de Provenza Dust! Een ZEER mooie betonlook serie. Een betonlook serie die absoluut stoer en robuust is en dat ook uitstraalt. Een prachtig grove beton imitatie die al een tijdje ligt oftewel een beetje een versleten uitstraling heeft. Daardoor krijgt het een industriële uitstraling waardoor hij met diverse interieur stylen makkelijk te combineren is. Daarnaast is er een groot scala prints waardoor de herhaling daarin bijna niet voorkomt in de woonruimte.

Een stoere robuuste industriele beton imitatie van Provenza

De Provenza Dust is leverbaar in 5 formaten 5 kleuren en 2 bewerkingen. Over de kleuren is nagedacht zodat er voor zo goed als iedereen wel een passende kleur is. Hou je van een stoere beton maar ook van glanzende tegels? Geen probleem! Deze serie is ook in lappato leverbaar.

Bezoek onze showroom

Kom deze tegel bekijken in onze showroom in IJsselstein. Informeer eerst even via 030 – 6873487 naar de beschikbaarheid van deze tegel in onze showroom. Wellicht dat wij een sample voor u moeten bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Onze openingstijden
De zekerheden van De Vloerenman
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Klanten geven ons een 8,8!
  • Vakkundige leggers in eigen beheer
  • Eén aanspreekpunt
  • Persoonlijke benadering