De beste vloerverwarmingssystemen in de regio Utrecht


Vloerverwarming in combinatie met een tegelvloer, wie wil dat nu niet? Meer dan 85% van de door ons geïnstalleerde vloeren heeft vloerverwarming. Welk vloerverwarmingtype u ook wilt de Vloerenman verzorgt het kompleet voor u.


Deskundig opmaat vloerverwarming advies

Wij adviseren u aan de hand van uw eigen situatie. Wij kijken naar de opbouw van de huidige ondergrond en maken een opmaat advies. Of het nu het infrezen van uw vloerverwarming betreft of het volledig opbouwen van de vloerverwarming inclusief een isolatie, niets is ons te gek. Door het kiezen voor de Vloerenman voor uw vloerverwarming kiest u voor gemak en kwaliteit. Wij verzorgen een kompleet sluitende planning eventueel in combinatie met het (eventueel) aanbrengen van een nieuwe deklaag en het legwerk van de tegels. U hebt in dit hele traject nergens geen omkijken naar. Wij verzorgen dit tot in de puntjes. De Vloerenman is niet voor niets de vloerverwarmingspecialist van de regio Utrecht!

Top vloerverwarmingssystemen proffesioneel geinstaleerd

Bekijk hier de promotie film van onze partner:

Al onze vloerverwarmingen worden geinstalleerd door onze partner Unique-vloerverwarming. Deze samenwerking stamt al uit ons oprichtingsjaar 1999. Een topcombinatie voor een eerlijke prijs.