Natuursteen tegels collectie


Vanzelfsprekend ontbreekt een uitgebreide collectie natuursteen tegels niet in het assortiment van de Vloerenman. Met name de kleur-, structuur- en tekeningswisseling maakt dit natuurlijke product uniek in haar uitstraling waardoor het naar ieders smaak toepasbaar is. Stijl, klasse, eigenheid, natuursteen tegels maken iedere ruimte in het huis bijzonder.

Soorten natuursteen tegels

We leveren vrijwel elk type natuursteen waaronder: leisteen zoals mustang en black Berry, marmer zoals rosalia en crema marfilsa, travetin, hardsteen en graniet. Hieronder een greep uit de uitgebreide collectie natuursteen vloertegels en wandtegels die wij u kunnen leveren:
 

Toepassingen natuursteen tegels

Natuursteen past zowel in moderne als klassieke interieurs. Het is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar. Met de jaren wordt natuursteen alleen maar mooier. Er is zelfs bewerkt marmer in de handel met een doorleefde look.

Natuursteen kan worden gezaagd, geslepen, geschuurd en gepolijst. En of u nu kiest voor hoogglanzend gepolijst marmer of voor een matte, stroeve natuursteen zoals hardsteen, de Vloerenman levert A-klasse materiaal. We leveren louter 1e keuze en de beste sorteringen natuursteen.

Natuursteen tegels met historie

Natuursteen is de benaming van vele soorten gesteenten, zoals bijvoorbeeld graniet, basaltlava, kalksteen, zandsteen en marmer. Een van de mooiere types natuursteen zijn hardsteen tegels. In de toplaag van hardsteen zijn soms kleine fossielen terug te zien.

Het eerste gebruik van natuursteen in de Nederlandse architectuur gaat terug tot de middeleeuwen toen (romaanse) kerken gebouwd werden met tufsteen uit de Eifel. In Zuid-Limburg werd veel mergel gebruikt voor de bouw. Tegenwoordig worden natuursteen tegels zowel in de particuliere als bouwsector in alle mogelijke variaties toegepast.

Overweegt u natuursteen vloertegels in uw woning toe te passen? Kom dan eens langs in onze showroom te IJsselstein. U zult zich verbazen over ons enorme aanbod natuursteen tegels. Leisteen, marmer, graniet. De Vloerenman levert natuursteen tegels in alle denkbare soorten, maten én prijzen.

Natuursteen komen bekijken?

Wilt u natuursteen bij ons komen bekijken? Wij willen u erop attenderen dat wij geen natuursteen in onze showroom gepresenteerd hebben staan. Wij werken volledig samen met Michel Opreij & Beisterveld natuursteen te Vianen of Echt. Dit houdt in dat wij u doorverwijzen naar 1 van de 2 grootste natuursteen showrooms van Nederland. Hier word u uitvoerig ingelicht over de voor en de nadelen van natuursteen door een van hun specialisten. Vervolgens krijgen wij een showroom rapport van uw bezoek. Aan de hand hiervan kunnen wij een passende offerte voor u maken inclusief leggen en eventueel vloerverwarming. Vul ons serviceformulier in. Geef aan welke datum u het beste past. Vervolgens mij wij voor u een afspraak. Zo ziet u het mooiste en grootste assortiment en krijgt u het beste advies.